
Łopatka do ryb - Good Grips OXO
Opis
METALOWA SZPATUŁA DO SMAŻENIA RYB IDEALNA DO DUŻYCH KAWAŁKÓW
Dzięki konstrukcji (lekko podniesiona na końcu szpatuły) oraz temu, że stal jest cienka, podnoszenie, przerzucanie i przenoszenie smażonych ryb jest wyjątkowo łatwe. Jest bardzo poręczna, sprawdzi się do całych ryb, filetów, a nawet omletów z owocami morza i nie tylko. Skośna, lekko uniesiona ku górze krawędź łopatki delikatnie wsuwa się pod potrawy, bez ich uszkadzania. Szczeliny umożliwiają odpływ tłuszczu. Wykonana ze stali nierdzewnej, wyposażona w wygodny, antypoślizgowy uchwyt.
Można myć w zmywarce.
Wymiary: 29,7 x 6,8 x 2,1 cm [dł. x sz. x wys.]
Waga: 0.1 kg
Materiał: stal nierdzewna, tworzywo sztuczne