Szczypce do ślimaków Radford
Cena regularna:
towar niedostępny
dodaj do przechowalniOpis
Specjalne szczypce do chwytania gorących skorupek ślimaków.
Szczypce pozwalają wygodnie zjeść ślimaki zgodnie z zasadami savoir-vivre. Najczęściej ślimaki przyrządzane są po burgundzku. Jedząc tak przygotowane ślimaki, gorącą skorupkę trzymamy w szczypcach przez cały czas podczas jedzenia, dzięki temu wyciągnięcie ślimaka w całości za pomocą widelca będzie łatwiejsze. Charakterystyczny kształt szczypiec zaprojektowany z myślą o jedzeniu ślimaków, to kolejna propozycja marki Robert Welch na uzupełnienie zastawy stołowej z linii Radford. Szczypce wykonane są z najwyższej jakości stali nierdzewnej 18/10, specjalnie hartowanej i polerowanej. Do kompletu polecamy zakup widelca do ślimaków pochodzących z tej samej linii.
Wymiary: 17,3 cm [dł.]
Gwarancja: 25 lat (producenta)
Materiał: stal nierdzewna
Kolor: srebrny
Wskazówki dotyczące eksploatacji i konserwacji produktów marki Robert Welch znajdują się w załączonej poniżej instrukcji. Prosimy o zapoznanie się z jej treścią aby użytkowanie produktów znakomitej brytyjskiej marki było satysfakcjonujące.
Instrukcja pielęgnacji i konserwacji.