
Nóż do mięsa japoński - Black
Cena regularna:
towar niedostępny

Opis
JAPOŃSKI NÓŻ KUCHENNY ZE STALI NIERDZEWNEJ Z ANTYPOŚLIZGOWYM TRZONKIEM
NÓŻ KUCHENNY ODPOWIEDNI DO KROJENIA MIĘS, WĘDLIN I FILETOWANIA
-Ostrze noża: 18 cm
-Wysokiej jakości japońska stal nierdzewna 420J2
-Profesjonalne ostrze w kształcie litery V, które długo zachowuje ostrość
-Antypoślizgowy trzonek wykonany z czarnego tworzywa ABS/TPR zapewnia mocny chwyt
Z otworem w uchwycie do zawieszenia
Klasyczny kolor nadający wyrafinowany akcent Twojej kuchni
Myć ręcznie. Nie należy przez dłuższy czas namaczać noży w wodzie, ani używać gdy trzonek jest tłusty. Prezentowe opakowanie.
Wymiary: 35 x 9 x 2,5 cm [dł. x sz. x wys.]
Materiał: japońska stal nierdzewna 420J2, ABS / TPR