Nóż do mięsa japoński
Opis
JAPOŃSKI NÓŻ KUCHENNY ZE STALI NIERDZEWNEJ 18 CM TRZONKIEM ANTYPOŚLIZGOWYM
NÓŻ KUCHENNY ODPOWIEDNI DO KROJENIA MIĘS, WĘDLIN I FILETOWANIA
-Ostrze noża 18 cm
-Wysokiej jakości japońska stal nierdzewna 420J2
-Profesjonalne ostrze w kształcie litery V, które długo zachowuje ostrość
-Antypoślizgowy trzonek wykonany z kolorowego tworzywa ABS/TPR zapewnia wygodny i bezpieczny chwyt
-Z otworem w uchwycie do zawieszenia
-Odważny kolor nadający oryginalny akcent Twojej kuchni
-Nie należy przez dłuższy czas namaczać noży w wodzie, ani używać gdy trzonek jest tłusty.
-Należy myć ręcznie.
Produkt, dzięki estetycznemu opakowaniu, idealnie nadaje się na prezent.
Wymiary: 35 x 9 x 2,5 cm [dł. x sz. x wys.]
Materiał: japońska stal nierdzewna 420J2, ABS / TPR